Butiq H&H

Hos oss hittar du en skön mix av nya samt etablerade märken, allt från Herr och Dam kläder till inredning, skor, smycken och väskor.

H&H= Helen&Helén

Helen Bergström & Helén Fredriksson startade Butiq H&H 1987, då med 60 kvm med blandat kompott.

1990 byggdes butiken ut till 200 kvm. Butiken består till 70% av damkläder, 30% herr samt en välsorterad & uppdaterad jeansavdelning. Trots de ynka 30% på herr lovar vi ett brett och trevligt utbud (testa oss)!!!

001

2010 byggdes butiken ut till hela 500 kvm.
Sortimentet växer i princip vart år som går och styrs självklart av säsong och trend. Idag kan du t.ex. hitta allt från kläder, roliga accessoarer till skor och läsglasögon (få se, hur gamla har vi nu blivit?!) Det måste vara rätt unikt att 3 generationer kan och vill följas och shoppa loss hos oss!!!
Idag är vi 5 st anställda som mer än gärna hjälper er att hitta rätt i kläddjungeln. T.ex är vi kända för vår kompetens gällande byxor.
Priserna i butiken är enligt våra kunder mycket bra & nu efter 28 år i branschen är det faktiskt lika roligt, om inte mer roligt att få hjälpa dig som kund, framförallt att bryta lite mönster!!

2012 var ett fantastiskt år!!Vi firade 25 års jubileum och vann priset som årets företagare på Umegalan vilket vi är väldigt stolta över 🙂
2013 vart vi nominerade till årets butik på Handelsgalan/Umeå.

2016 vann vi priset för årets ledare på Handelsgalan/Umeå.

h-och-h

Vi välkomnar er till ett fantastiskt 2018!

Erfarenhet är faktiskt en styrka & tillgång!

Hjärtligt välkommen att hitta stilen i Hörnefors!!!

HHBild6 1366x768