Butiq H&H

Hos oss hittar du en skön mix av nya samt etablerade märken, allt från Herr och Dam kläder till inredning, skor, smycken och väskor.

H&H= Helen&Helén

Helen Bergström & Helén Fredriksson startade Butiq H&H 1987, då med 60 kvm med blandat kompott.

”Allt började i en bil på väg till en fotbollsmatch våren 1987. Två unga tjejer sitter och pratar framtid och visioner… Tjejerna hade båda namnet Helen. Där i bilen berättar Helen Bergström om sin idé om att öppna en klädbutik i Hörnefors. Helen Fredriksson tyckte att det lät spännande. ” Måste ju vara alla tjejers dröm..” tyckte hon.

Sedan sågs dom inte förrän Helen B besökte Helen på kiosken i Hörnefors där hon då jobbade. Då hon spontant frågade om dom skulle starta en klädbutik i Hörnefors tillsammans..”

1990 byggdes butiken ut till 200 kvm. Butiken består till 70% av damkläder, 30% herr samt en välsorterad & uppdaterad jeansavdelning. Trots de ynka 30% på herr lovar vi ett brett och trevligt utbud (testa oss)!!!

001

2010 byggdes butiken ut till hela 500 kvm.
Sortimentet växer i princip vart år som går och styrs självklart av säsong och trend. Idag kan du t.ex. hitta allt från kläder, roliga accessoarer till skor och läsglasögon (få se, hur gamla har vi nu blivit?!) Det måste vara rätt unikt att 3 generationer kan och vill följas och shoppa loss hos oss!!!

Idag är vi 5 st anställda som mer än gärna hjälper er att hitta rätt i kläddjungeln. T.ex är vi kända för vår kompetens gällande byxor.
Priserna i butiken är enligt våra kunder mycket bra & nu efter 28 år i branschen är det faktiskt lika roligt, om inte mer roligt att få hjälpa dig som kund, framförallt att bryta lite mönster!!

2011 Blev vi en av tre utvalda i Sverige som årets modebutik.

2012 var ett fantastiskt år!! Vi firade 25 års jubileum och vann priset som årets företagare på Umegalan vilket vi är väldigt stolta över 🙂

2013 vart vi nominerade till årets butik på Handelsgalan/Umeå.

2016 vann vi priset för årets ledare på Handelsgalan/Umeå.

2017 var vi nominerade till att bli årets modebutik i Sverige på Modegalan Stockholm ( tidningen Habbit )

Under dom senaste tre åren har vi arrangerat modevisningar i butiken för över 80 sittande gäster som varade i 1,5h och avslutades med mingel och shopping i butiken. Vilket har varit väldigt uppskattat! Vi har ett jättebra samarbete med en frisörsalong Headline, en underklädsbutik Ingrids och make-up med The body shop, som vi haft modevisningar tillsammans med (över 600 gäster) under Umeå fashion week.

Vi har kunder från hela Sverige och i våran butik stannar kunden oftast länge för den personliga servicen och för att få ihop och förnya sin garderob. Vi är en av få privata butiker som finns kvar. Och jobbar alltid med hjärtat! Den personliga servicen är det vi brinner för och det vi är omtalade för.

h-och-h

Erfarenhet är faktiskt en styrka & tillgång!

Hjärtligt välkommen att hitta stilen i Hörnefors!!!

HHBild6 1366x768